De avocadoboerderij van Sandra Bullock vliegt tegen een gereduceerde prijs van de markt in Californië

08 Dec 2022

De avocadoboerderij van Sandra Bullock vliegt tegen een gereduceerde prijs van de markt in Californië

Het is nog maar een paar maanden geleden dat 'Gravity'-acteur Sandra Bullock haar landgoed in Zuid-Californië op de markt bracht voor $ 6 miljoen, maar de charmante avocadoboerderij is voor $ 400.000 minder verkocht.

Het landgoed van 91 hectare, waarnaar in de oorspronkelijke vermelding op Willis Allen Real Estate werd verwezen als een "privé toevluchtsoord op een heuveltop", zo meldde McClatchy News, bestaat uit drie afzonderlijke percelen bestaande uit avocado- en citrusbomen.

>

De ranch sloot op 9 november voor $ 5,6 miljoen, bevestigde het San Diego County Assessor's Office aan McClatchy News.

De hoofdwoning op het terrein in Valley Center is een huis met vier slaapkamers en zes badkamers, inclusief:

Keuken van de chef

Zoutwaterzwembad

Meerdere open haarden

Franse deuren

Andere eigendommen op het landgoed zijn onder meer een huis met drie slaapkamers en twee badkamers, bloementuinen en aansluitingen voor campers, meldde Mansion Global.

De San Diego Union-Tribune meldde dat het feit dat de acteur van "The Blind Side" in het gebied woont, een "publiek geheim" was.

Sandra Bullock poseert voor fotografen bij aankomst bij de première van de film 'The Lost City' in Londen op donderdag 31 maart 2022. (Foto door Joel C Ryan/Invision/AP)

Bullock, die beroemd werd in de vroege Jaren '90 met hitfilms als 'Demolition Man' en 'Speed' werd al snel een van Amerika's geliefde lieverds. Onlangs speelde de acteur in het avontuur/komedie "The Lost City" met Channing Tatum.

'Verdwijnende gespiegelde boomhut' vermeld in Tennessee legt de lat hoger voor droomhuizen

Huis te koop heeft 'een feest in elke kamer'. Bekijk het bescheiden pand in Texas