M3GAN kan niet slapen, kan doden en kan duidelijk dansen in de nieuwe trailer

08 Dec 2022

M3GAN kan niet slapen, kan doden en kan duidelijk dansen in de nieuwe trailer

Tussen het regisseren van de originele Saw-film en zijn rentmeesterschap van de Conjuring-franchise, heeft filmmaker James Wan misschien meer gedaan om poppen eng te maken dan wie dan ook ooit heeft geleefd. Hij zet zijn missie nu voort met de geweldige robotfilm M3GAN, die hij produceerde met Jason Blum, waarvan je de nieuwe trailer hieronder kunt zien.

De film, geregisseerd door Gerard Johnston (2014's geweldige Housebound), speelt Allison Williams (Girls, Get Out) als Gemma, een wetenschapper van een speelgoedbedrijf die haar pas wees geworden 8-jarige nichtje, Cady (Violet McGraw), een levensechte robotpop genaamd M3GAN die is ontworpen om de grootste metgezel van een kind te zijn.

Terwijl M3GAN en Cady een schijnbaar onbreekbare band ontwikkelen, begint Gemma zich zorgen te maken dat haar creatie "bedreigingen" voor Cady opmerkt die niet bestaan.

M3GAN

Geoffrey korte/universele afbeeldingen 'M3GAN'

De film werd eerder dit jaar een virale sensatie na de release van de eerste trailer, waarin de wilde dansbewegingen van de pop te zien waren. Gelukkig bevat deze nieuwe clip ook enkele van haar eersteklas choreografieën.

M3GAN is geschreven door Akela Cooper en gebaseerd op een verhaal van Cooper en Wan. In de cast van de film zit ook komiek Ronny Chieng van The Daily Show.

M3GAN draait vanaf 6 januari in de bioscopen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de film.

Wilt u meer filmnieuws? Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief van Entertainment Weekly voor de nieuwste trailers, interviews met beroemdheden, filmrecensies en meer.

Gerelateerde inhoud:

De 10 beste horrorfilms van 2022

Hoe Bodies Bodies Bodies van A24 de must-see horrorkomedie van de zomer werd

Barbarian-ster Justin Long heeft de slechtste maaltijd ooit in de walgelijke NSFW-verwijderde scène

John Leguizamo zegt dat hij zich baseerde op zijn personage in The Menu op Steven Seagal