'Wonder Woman 3' haalt het niet onder het nieuwe regime van DC Films

08 Dec 2022

'Wonder Woman 3' haalt het niet onder het nieuwe regime van DC Films

Het derde deel in de "Wonder Woman"-franchise gaat niet door bij Warner Bros. Discovery, volgens een bericht in de Hollywood Reporter.

Bovendien zullen de nieuw geïnstalleerde DC Studios Chiefs James en Peter Safran volgende week hun plan voor de DCU presenteren aan David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery.

Volgens het rapport diende regisseur Patty Jenkins, die de eerste twee 'Wonder Woman'-films regisseerde, onlangs haar behandeling voor de derde film in en werd vervolgens op de hoogte gebracht door Warner Bros. Pictures co-voorzitters en co-CEO's Michael De Luca en Pamela Abdy, samen met Gunn en Safran, dat de film "niet paste in de nieuwe (maar zich nog steeds ontvouwende) plannen."

Lees ook: Henry Cavill's Superman ontmoet tegenslagen voor mogelijke DC-terugkeer (exclusief)

Hoewel de kosten geen rol speelden, zou 'Wonder Woman'-headliner Gal Gadot 20 miljoen dollar ontvangen voor de derde film, terwijl Jenkins 12 miljoen dollar zou hebben ontvangen.

Dinsdag twitterde Gadot: "Een paar jaar geleden werd aangekondigd dat ik Wonder Woman ging spelen. Ik ben zo dankbaar geweest voor de kans om zo'n ongelooflijk, iconisch personage te spelen en bovenal ben ik dankbaar voor JOU.De fans.Ik kan niet wachten om haar volgende hoofdstuk met jullie te delen”

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Het nieuws komt nadat The Wrap onlangs voor het eerst meldde dat het vervolg op Henry Cavill op Superman niet doorgaat.

Lees ook: 3 manieren waarop DC Studios het merk nieuw leven kunnen inblazen

Volgens talrijke ingewijden met kennis van de situatie, hoewel eerder werd gemeld dat de zoektocht naar een schrijver momenteel aan de gang was, is het een feit dat er momenteel geen schrijver of regisseur aan het project verbonden is en dat er momenteel geen formele deal is met Cavill om terug te keren.

Bovendien, volgens een insider, is er momenteel geen vooruitgang in het project, terwijl de nieuw geïnstalleerde DC Studio-bazen James Gunn en Peter Safran druk bezig zijn met het verfijnen van hun langetermijnplan voor de DCU.< /p>

Aan de oppervlakte lijkt het erop dat dit het einde is van het Snyderverse-tijdperk voor DC, dat begon met "Man of Steel" uit 2013.

Een vertegenwoordiger van Warner Bros. Discovery heeft niet gereageerd op het verzoek van TheWrap om commentaar.